söndag 13 maj 2012

Sjuka högen...

Ja vi är lite sjuka överlag! Alla utom Lucas då... Kristoffer hade i förra veckan feber, snorig och en jäkla hosta! Nu efter ca tre feberfria dygn har febern återvänt. Hostan är också kvar, kanske lite mildare men jobbig så det räcker och blir över! Cassandra är lite snorig och hostig. Alexander har rejäl huvudvärk. Jag har lättare feber och börjar bli snorig jag också! Och jag blir ju så snabbt dålig av feber, behöver knappt ta mig över gränsen för feber så är jag ganska rejält dålig! Och det blir ju bra nu i veckan när gubben jobbar!  Jaja, det får gå det också!

Annars har det väl inte hänt så mycket sen sist jag skrev. I fredags var det dock en extra jobbig dag. Dels så var det ju fredag. Men det var även den 11:e. Så i fredags var det 15 månader sedan vår älskade lilla Jonathan dog. Fredagar är ju alltid lite jobbiga, men är det även datum 11 också så blir det ju ännu värre! Så vi var vid graven och satte en bukett blommor och tände ett ljus. Tyvärr glömde jag dock blodmjölet hemma så vi får väl se om de står kvar nästa gång jag kommer dit, eller om varenda blomma är avgnagd...

Inte nu på onsdag men nästa, är det dags för dopsamtal! Det drar ju ihop sig nu! Den 3 juni är det dags! Det var den enda helg som alla i närmaste familjen kunde om vi inte skulle hamna flera veckor fram i tiden! Tyvärr är det inte den bästa helgen. Det är samma helg (dock inte samma datum) på året som vi hade dop för Jonathan för två år sedan! Men det var som sagt inte mycket att välja på. Nu ska vi bara fundera ut vad vi vill ha för psalmer på dopet. Vi har ju haft Tryggare kan ingen vara på alla ungarnas dop. Så på ett sätt känns det självklart att ha den även på Cassandras dop. MEN vi hade även den på Jonathans begravning, så jag vet inte hur jag kommer klara att höra den?! Men jag tror nog ändå jag vill ha den... Annars är jag väl mest nervös att hon inte ska komma i dopklänningen eller klänningen hon ska ha på sig efter dopet! Dopklänningen tror jag inte ska vara några problem,  man behöver ju inte knäppa översta knappen i nacken... Men vi får nog ta och lokalisera vart den är så att vi kan få in den så fort som möjligt och prova! Vill ju inte behöva skaffa en annan klänning till henne! Detta är en släktklänning som alla mina barn är döpta i, min brors barn, jag själv och min bror, två av mina kusiner och ett par kusinbarn och ev även ett kusinbarnbarn... Så det skulle kännas för jäkligt, rent ut sagt, om hon inte kommer i den! Sen återstår frågan vad killarna ska ha på sig... Jeans och någon snygg tröja eller kanske skjorta, vi får se vad vi kan hitta! Cassandras doprosett ska vara lila så det vore ju lite kul om killarna kunde matcha den! Lucas har en lila slips som vi ska se om den matchar, annars kanske det får bli en ny! Själv vet jag vad jag ska ha på mig, och det blir inte något lila alls!

Finaste lilla fisen min!
I fredags var en tuff dag! Det var 15 månader sedan du lämnade oss. Och dessa månadsdagar känns alltid så mycket värre när de infaller en fredag, för det var ju en fredag även då! Vi var vid din grav och satte en bukett fina blommor och tände ett ljus. Men klantiga mamma glömde ju blodmjölet, så vi får väl se om rådjuren mumsat i sig de goda blommorna eller om de fick vara ifred! Mamma saknar sin lilla fisunge och mamma älskar dig! Ända till månen och tillbaka igen! Och det kommer jag att göra för alltid och för evigt. Min underbart vackra son!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar