måndag 22 augusti 2016

Var ett tag sen nu....

Idag har känslorna åkt berg och dalbana.
Loggen på fejjan har varit fyllt av bilder och inlägg av vänner bars barn börjar skolan och idag skulle älskade Jonathan ha börjat förskoleklass! Det gör så ont att se alla glada inlägg och veta att han aldrig får börja skolan. Tårarna har runnit många gånger idag, men nu var det ett bra tag sen jag mådde så dåligt. Så idag har jag sysselsatt mig för att tänka på annat!

Vi (eller främst jag) håller på med lite renovering här hemma. Vi har gjort två rum av vårt sovrum så att 9-åringnen äntligen får eget rum! Nu delar istället 4-åringen och 2-åringen rum och det går så himla bra! Innan fick vi sitta med lilla när han skulle somna, nu somnar han själv igen! Och 9-åringen är överlycklig att äntligen slippa störiga lillasyrran! Ska se om jag kan fota lite i morgon så får ni se hur fint det blir!

När det är klart ska jag fixa lite i rummet ungarna delar, ut med en bokhylla (så jag har fått rensa ur bokhyllan i hallen (väldigt välbehövligt!) så massa barnböcker får plats där) och upp med en stor spegelvägg, ny matta och lite ny belysning. Blir nog bra det också!

Sen är det lilla toans tur, tapeter är inköpta! Kommer även byta ut skåpen där inne, men jag får nog köpa och byta ut ett i taget, för det har sprungit iväg en hel del pengar redan med rummen!

Och nu är det bara en vecka kvar tills jag börjar plugga, märklig och lite skrämmande tanke och känsla, men samtidigt mycket spännande!

Nu däremot, ska jag göra något jag nog inte gjort på nån månad, jag ska sätta mig i soffan och titta på tv!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar