söndag 18 mars 2012

Många timmar vid datorn...

Denna helgen har till största delen tillbringats framför datorn! Jag och en annan tjej (vi kallar henne U) är admins för en loppissida på Facebook som säljer begagnade saker till barn. Allt från kläder, leksaker och barnvagnar till möbler! Men sen FB började härja med sin tidslinje så har de flesta grupper buggat hej vilt! Ibland kan det ta timmar innan man ser kommentarer eller annonser och det fungerar ju dåligt! Så vi tog beslutet att starta om gruppen på nytt. En annan grupp jag är med i har gjort det och den funkar nu bra så vi håller tummarna för att vår grupp också ska bli bugg-fri! Men det är dock inte bara att "flytta" en grupp. Eller dess medlemmar och deras annonser! Vi fick helt enkelt göra en ny grupp, med alla dokument, regler och album. Sen bjöd vi in våra medlemmar till den nya gruppen och många av dom har hittat dit! Och de lägger in sina nya annonser för fullt! Men det har inneburit många timmar vid datorn, dels för att skapa den nya gruppen och nu för att släppa in alla medlemmarna och hålla koll på dom så att de sköter sig! =) Vilket de flesta gör, men tyvärr finns det de som fullständigt skiter i allt! Men de goda överväger de onda, och då känns det värt det i alla fall!

I förra inlägget skrev jag att jag skulle in till stan för att se om jag kunde få tag i en sån jacka som jag egentligen ville ha till Kristoffer, och det fick jag! En fin turkos/petrol vindstopper på Åhléns! Och så fick jag tag i en likadan, fast knall-cerise, till Cassandra också! Kristoffer var på ordinarie pris, vilket var mindre roligt. Cassandras var på rean och de hade halva reapriset så den kostade hela 50 kr! Sånt tycker jag om! Så idag hoppade jag in en supersnabbis på NameIt för att lämna tillbaka en av jackorna jag hade köpt till Kristoffer. Men när det gäller roliga band till napphållare på Metra så gick jag bet fullständigt! Fanns knappt ett enda band med barnmotiv! Grymt besviken! Visst, jag har hittat flera sidor på nätet som jag ska beställa ifrån, men jag hade hoppats på något kul innan dess!

I lördags var jag åter igen i tvättstugan (vet inte om jag skrev i förra inlägget att vår tvättmaskin haft den dåliga stilen och pajat?) för vi har ännu inte fixat vår tvättmaskin. Tur tvättstugan finns, även om jag klart föredrar att tvätta i min egen maskin! För de gemensamma kan vara ganska äckliga för folket är ju inte så himla duktiga på att rengöra dom efter sig... Och på tal om saker som gått sönder. Lucas Tassimo (kapsel-maskin till bl a kaffe) som han fick när han fyllde 40 i november har också pajat! Och det roliga i den kråksången är att vi inte är människor att hitta kvittot! Vi tror i alla fall att han fick kvittot av den som köpt den... Men vi var inne på MediaMarket idag och pillade lite på mobiltelefoner (ska nog snart byta, måste bara bestämma vilken först) och då passade vi på att fråga om de kunde ta fram kvitton. Ja, om det var skrivit något namn på dom så går det bra. Så de sökte, men det visade sig att det inte fanns något med något tänkbart namn på! Men då vi var så säkre på vilken dag den var köpt och även ungefärligt klockslag och att det bara var en såld den dagen så insåg dom att det var det kvittot vi eftersträvade att få! Så då fick vi det! Kallar jag service på HÖG nivå! Stort tack till bra personal, till skillnad från en av de manliga i personalen som sköter reklamationer på NetOnNet! Men det är en helt annan historia...

Jag blir lite bortskämd med nattsömnen de dagar/nätter som Lucas är hemma. (Jag sover ju på nätterna om han är hemma på dagarna) För de dagar han är hemma tar han nattpasset med Cassandra så då pluggar jag in öronproppar och sover gott! Fast hon är duktig på nätterna, oftast i alla fall! Som i natt. Hon åt vid 23-tiden och sen vid 3.30 och sen vid 8.15! Och det brukar oftast inte ta så lång tid att söva henne efter matningen heller på nätterna så det tycker jag är helt klart godkänt för en liten dam på 6 ½ veckor! Men denna veckan ska han jobba, så då får jag snällt ta nattmatningen själv... Men om hon ska äta på morgonen innan han åker så matar han henne om han hinner så då behöver jag i alla fall inte gå upp så tidigt för han börjar ju inte förrän kl 9!

Ikväll fick jag reda på att min älskade gamla barndomskamrat ska komma "hem" (hon har ju flyttat men har föräldrar och syster kvar här) över påsk så nu håller jag tummarna för att våra scheman över påskhelgen kan tillåta en date! Har inte träffat henne sen förra påsken så det är på tiden!

Gosungen min!
I fredags när jag var vid din grav och tände ljus så rensade jag undan kransarna och granriset som vi har haft liggandes i vinter. Kan nu konstatera att nästa vinter blir det inte granris. Då blir det tuja-grenar för de barrar inte! Himmel, vad barr det var över hela rabatten! Satte dit ett par krukor påskliljor också så nu är det lite fint igen! Och så har jag köpt en stoooor påsk-tupp som jag ska ställa dit i påsk till dig! Vi saknar dig alla så mycket! Värst är det nog för din stora storebror just nu, han mår inte så bra. Men vi håller på att ta tag i det så snart ska han nog må bättre igen! Vi älskar dig också allihopa, för alltid och för evigt.

2 kommentarer:

  1. Det har gått fort om C redan är 6 och en halv månader haha!

    SvaraRadera
  2. Tack Emmelie! Blev visst lite fel där, men det är nu ändrat! Skulle ju givetvis vara VECKOR!!! Ja visst för att tiden kan gå fort, men det var kanske lite väl bra! =)

    SvaraRadera