onsdag 13 februari 2013

Lite bättre idag

Det blev inget inlägg igår.
Jag orkade inte med det, mådde lita för dåligt.
Men nu känns det som att det börjar ordna upp sig, men än är jag inte ur svackan.

Vi var åter vid graven igår. 5 rosor till och tre ljus, ett ljus för varje år. Sen hem och käka semlor. Tänkte först tårta i och med att det trots allt var en födelsedag. Men semlorna såg så goda ut så vi tog det i stället! Sen var det mest slappa framför tv´n som gällde och ganska tidig sänggång.

Igår skrev jag på min status på FB att Jonathan fyllde tre år, och grattade honom. Det var lite "kul" att se hur olika FB-vänner reagerar, hur de skriver. De flesta skrev lite hjärtan och kramar och så. Sen kom det två som skrev grattis! Dessa två är också såna som förlorat sina barn. Sen var det en annan kompis till mig som också "vågade" skriva grattis, en gammal barndomsvän. Jag är inte på något sätt arg för att inte mina vänner vill/kan säga/skriva grattis till min son på hans födelsedag. Kanske lite besviken? Men inte arg. Det är svårt för alla att veta hur de ska göra, alla gör det som känns bäst för var och en.

Idag har jag varit duktig och ringt flera samtal som jag skjutit upp. Beställt tid för återbesök på gyn efter koniseringen jag gjorde i höstas. Skulle varit på återbesök redan i december.... jaja, bättre sent än aldrig! Sen ringde jag tandläkaren och fick en akuttid i morgon. Har ju haft (och har fortfarande) ont i en framtand. Är rädd att jag ska tappa den! Sen ringde jag optikern och beställde tid för ny synundersökning för Alexander och det blir nästa vecka. Tyckte det passade bra att ta det på sportlovet! Sen var det ett samtal till förskolans rektor och säga vilken förskola vi vill ha till Cassandra. På grund av vissa omständigheter (som jag inte orkar gå in på, men det är inget lustigt allt. Flytta barn efter 6 månader eller inte? Ny? Gammal? Ja lite sånt bara) så har vi haft två olika platser/förskolor att välja mellan. Vi var i förra veckan på studiebesök på båda och har nu bestämt oss. Det blir en helt ny förskoleavdelning! Den startade idag! Så allt är helt nytt och superfint! Och så ytterligare ett samtal, som inte ledde nånstans alls.... Ringde Försäkringskassan för att jag behöver få ett intyg skickat, men efter 30 minuters telefonkö så blev jag bortkopplad.... skitkul... INTE!!

På fredag är planen att jag ska ta med mig min mamma, Kristoffer och Cassandra till simhallen. Undra hur jag tänkte där. Men det börjar bli dags att ta itu med den delen av sorgearbetet nu. Innan det blir permanent. Jag VILL ju verkligen kunna gå och bada med mina barn! Nu får vi dock se hur allt går, om vi kommer iväg. Jag käkar ju lite Panocod nu för min onda tand, men ikväll när den började gå ur kroppen kunde jag konstatera en temperatur på dryga 38 grader. Vilket i mitt fall definitivt betyder feber, jag har ju ganska låg temp i vanliga fall. Vid ca 38,5 grader kan jag i princip bli liggandes! Men jag håller tummar och tår att det inte blir mer av det. Men det vore väl lustigt om vi skulle klara oss undan all skit som går nu och som gått i många veckor nu. Enda som varit är att Alexander under förra helgen hade lite feber och Cassandra var snorig samtidigt. Annars har vi varit ganska så befriade från all skit! Ja förutom lite snoriga och så, men det räknas ju inte!

Nu blir det till att titta lite på Mästerkockarna och sen är det Grey´s! Som jag längtat!
Så nu ska jag få Kristoffer i säng också. Sätta på en balja thé och sen blir det en semla ikväll också! De var ju så billiga igår att vi passade på att köpa två var!

Pussungen min1
Idag har jag nog inte så mycket att säga, sa nog det mesta igår.
Du vet att jag älskar dig.
För alltid och för evigt.
Mitt älskade lilla hjärtegull!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar