tisdag 11 oktober 2011

Älskade lilla Jonathan

Idag är det den 11:e igen. Det är idag åtta månader sedan du, vår underbart fina lilla kille lämnade oss för ett nytt liv hos änglarna. Och vi saknar dig så otroligt mycket! I kväll ska vi till kyrkogården och sätta en fin bukett blommor, ljusgula liljor och självklart tända ett ljus för dig! Både där och här hemma!

Jag har även kollat och planerat lite hur jag ska göra till alla helgona med krans eller liknande och kommit fram till följande. Det finns färdiga gröna hjärtan att köpa på bl a Blomsterlandet. Och så kan man köpa eller fixa egna saker att sätta i hjärtat. Självklart kommer det bli lite "vanliga" saker som kottar och liknande. Men jag tänker även åka till en leksaksaffär och titta efter lite barnsaker att fästa. Tänkte att till en början kan man ha lite halloween-saker i och sen framåt jul byter man till nån liten tomte eller så. Och dessa hjärtan finns i flera storlekar, så vi kommer göra två stycken. Ett stort från mig och pappa och ett lite mindre från dina bröder som de givetvis ska få vara med och fixa. Tror det blir bra. Vi har även inhandlat en ny lykta, den gamla har blivit så ful...

Vi kommer aldrig någonsin att glömma dig, vår underbara älskling. Du finns för alltid i våra hjärtan och i vår själ. Du är den allra vackraste av alla änglar!

Jonathan för ungefär ett år sedan, då åtta månader gammal

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar