fredag 28 oktober 2011

Höststädning

Idag har jag varit och höststädat lite hos min lilla älskling. Jag har tagit hem det mesta av de fina saker som stod vid stenen. Lämnade kvar budskapsstenarna och ängels, annars hade det blivit lite väl tomt! Sen har jag lagt granris över hela rabatten och lagt dit pumpor. En ny ljungplanta satte jag ner också för den gamla var så ful. Men prydnadskålen var fortfarande fin så den fick vara kvar. Och även liljorna var fortfarande jättefina så även de lämnade jag. Och nu finns där även en fin liten pumpa-gubbe! Klart lillkillen ska ha lite halloween-fint hos sig!

Rabatten är nu täckt med granris!

Flera fina pumpor!
Den lilla pumpa-gubben!

Till nästa helg kommer vi lägga dit fina (förhoppningsvis...) hjärtan! Jag har ju köpt färdiga hjärtan som jag ska pynta och göra fina. Tyckte det blev roligare och lite mer personligt än de färdiga kransarna! Men nu för tiden finns det ju väldigt fina färdiga kransar i alla möjliga former och format. Men i år kände vi som sagt för att göra det lite mer personligt. Så det blir ett lite större hjärta från mig och Lucas och ett lite mindre från syskonen.

Annars har inte dagen erbjudit särskilt mycket. En liten sväng på MAXI för att inhandla helgens godis och lite annat. Nu väntar jag på att gubben ska komma hem från arbete. Trodde han skulle vara hemma redan! Inte för att han brukar vara hemma på ca en timme än, men han trodde han skulle bli klar tidigare i dag. Tji fick han! Och jag... Kristoffer knoppade in på soffan efter dagis, var tydligen en jobbig dag idag! I kväll blir det lite tacos, väldigt ovanlig fredagsmat hos en barnfamilj...! Sen blir det väl till att glo lite på Idol, annars inte mycket. Det där med fredagsmys ligger ju liksom inte för oss så mycket längre, har ju lite problem med fredagskvällarna! Men det blir väl bättre hoppas jag med tiden.

Igår konstaterade vi att Kristoffer har blivit så himla stor under så kort tid! Inte stor till storleken så mycket som i utvecklingen. Visst har han vuxit också, men under hösten så har det hänt så himla mycket med honom rent utvecklingsmässigt sett! Man har inte riktigt hunnit med! Stora killen nu!!!

Nästa vecka är det höstlov. Har funderat lite på om detta kommer innebära att jag kommer se mer av Alexander? Eller mindre? Många av hans kompisar? Eller kommer han vara hos dom? Ja, det återstår att se, går ju bra vilket som! Kristoffer ska vara på dagis. Ja, inte på måndagen för då har de stängningsdag, men de andra dagarna. Får väl se om han tycker det blir roligt när det inte är så många barn där. Det är ju så många 15-timmars barn på hans dagis och de är ju hemma på lovet, men Kristoffer är ju på heltid nu när jag är sjukskriven och annars skulle pluggat så han får vara där! Men han kanske tycker det är roligare när det inte är så många, det vet man aldrig! Men jag ska i alla fall försöka hämta hem honom lite tidigare om dagarna, bara jag känner att jag orkar och klarar av det. Ska även se om vi inte kan få ihop en liten lekdag med nån kompis också! Eller rättare sagt, en eftermiddag får det nog bli. Ska jag ha honom hemma en hel dag så blir det inte tillräckligt med vila för mig! Och den lille/a i magen är i stort behov av att mamma vilar ordentligt! Dels för att den vill stanna kvar där ett bra tag till, men även för att kunna växa till sig vilken den gör bättre om jag vilar!

Älskade Jonathan!
Hoppas att du tyckte att mamma gjort det fint hos dig idag! Jag blev nöjd i alla fall, men nästa vecka blir det ännu finare! Hoppas jag! Då ska vi gå dit hela familjen, gärna när det blivit lite mörkt, och lägga dit krans-hjärtana och tända ljus för dig! Det är ju så fint på kyrkogårdar på kvällarna när det är alla helgona! Alla fina ljus som brinner lite överallt! Och det kommer det självklart att göra även hos dig, min älskade lilla kille! Mamma älskar dig. Mamma saknar dig. För alltid. För evigt.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Ser att du är orolig att dina gravprydnader inte ska bli fina men bara lugn är du och din familj nöjda så kommer Jonathan också vara det jag tror att dom som inte finns hos oss både ser och känner vad vi tycker så det blir säkert bra håller tummarna att det går väl med den nya lilla också vila ordentligt.

    SvaraRadera