tisdag 17 maj 2016

Världens bästa pedagoger!

Ja så är det!
Våra barn har världens bästa pedagoger på sin förskola! De går på Förskolan Ljusglimten och vi bara älskar den förskolan med personal! Lokalerna är så fina, ljusa och rymliga. Sen ska vi bara inte tala om den gigantiska  gården! Uppdelad i ett par mindre gårdar och så en jättestor  gård. Till och med lite av skogskanten inne på gården och så skogen direkt utanför. Kan inte bli bättre!

Jag är med i flera föräldragrupper på fejjan och allt som oftast får man läsa om hur dåliga förskolorna är som barnen går på och att pedagogerna är helt tappade. Typ. Så jag vill istället ge den största rosen till våra pedagoger!

Idag när jag hämtade 2-åringen så sa hans pedagog att de har börjat kartlägga honom. Först blev jag så där paff, tänkte att vad sjutton har han nu gjort?! Slåss han mycket? Bits? Eller vad är det som är fel? Men så var inte fallet! De har märkt att han verkar trivas bättre i mindre grupper och lite sämre i större grupper. Han blir oftare arg och får lite utbrott i större grupper. Så nu vill de kartlägga och se om detta stämmer, bara för att kunna göra det så bra som möjligt för min lilla fisunge! Och han har det ju inte så lätt på förskolan. Dels är det långa dagar och så äter han ju i princip inget till lunch, mer än lite knäckebröd! Så på eftermiddagen är han säkerligen tämligen hungrig och det gör ju sitt till också!

Pedagogerna, både de på hans avdelning och de på dotterns avdelning, är alltid så hjälpsamma och visar verkligen att de bryr sig om barnen. Men det slutar inte där. Det känns verkligen som att de lyssnar på en och att de även bryr sig om oss som föräldrar!

Så, om ni läser detta, ni är är guld värda hela högen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar