torsdag 14 juli 2011

Ännu en härlig dag!

Sov inte så mycket inatt. Zingo var riktigt duktig och sov mest hela natten i vår säng. Men Busan var lite mer orolig, så henne fick jag gå upp och släppa ut med en och en halv timmes mellanrum HELA natten! Lite lätt irriterande! Ungarna däremot sov som stockar och vaknade sent! Alexander vaknade av att en kompis till honom ringde kvart i tio och Kristoffer vaknade lite efter tio. Så jag hann lagom fixa lite frukost och göra oss i ordning innan gårdagens gäster kom tillbaka vid halv elva-tiden.

När de kom blev det full vart på ungarna direkt och Kristoffer är ju som en jäkla duracellkanin! Finns liksom ingen stoppknapp nånstans! Men de hade kul hela dagen, ett par bråk uppstod dock, men det är ju inte särskilt lustigt med tanke på att de var ganska trötta allihopa! Jag och min älskade vän satt i köket mest hela tiden och snackade massor av skit och allvar, dock mest allvar! Vi käkade lite lunch och sen var ungarna igång igen... Zingo fick uppmärksamhet så det både räckte och blev över! Men nu går hon själv undan och lägger sig i vårt sovrum när hon blir trött och då får inte ungarna gå in till henne! Busan har från lunchtid varit inne ganska mycket, legat och sovit på hallmattan eller i soffan och morrat om Zingo kommer i närheten. Eller det räcker i och för sig att hon ser henne.... Men det är ju helt normalt, hade blivit orolig om hon INTE gjort det! Men det är skönt att hon vågar vara inne lite mer nu, det bådar ju för lite bättre sömn inatt för min del! Men garantier finns ju inga...

Tyvärr har det ju regnat precis hela dan idag så utelek har inte varit aktuellt. Det hade dock varit väldigt skönt om vi kunnat släppa ut ungarna på lite rastning ett tag för det har varit grymt intensivt med lek hela dan! Kristoffer gick till slut i däck på soffan och sov ett tag medan de andra lekte vidare. Fast Alexander har inte varit mycket med dom idag för hans bästa kompis var här idag. De har inte träffats knappt alls i sommar för kompisen har varit utomlands så då fick han komma hit idag! Men min väns äldsta son som är 10 år har varit en hel del med dom och tittat på när de spelat på datorn. Gästerna åkte hem till fel sida Sverige igen vid halv femtiden och då blev det genast väldigt tyst! Men jag saknar dom redan! Men med lite tur så kommer i alla fall mamman i familjen att kunna återkomma lite mer regelbundet, så det håller vi alla tummar och tår för!

Kvällen har varit lugn. Alexander är inte hemma för han följde med sin kompis hem och ska sova över där. Kristoffer har varit ganska lugn hela kvällen, suttit och tittat lite på film vilket nog var behövligt efter denna intensiva dag! Och så har han ju självklart lekt och gosat med sin fina Zingo! Åh, han är så stolt över att hon är hans kisse!

I morgon hoppas vi på bättre väder, och det verkar som om det ska bli det också. För i morgon är det fredag så då ska jag cykla till kyrkogården och tända ett ljus för min älskade Jonathan! Sen får det även bli en sväng förbi affären och handla lite. Ska nog ta cykelkärran på en provtur och se hur det går! Men nu blir det strax sängen för jag är tröttare än tröttast!

Hej min älskade fina kille!
Även idag har vi haft besök och killarna har lekt som tokar hela dagen! Regnat har det också gjort hela dagen, så jag antar att du är riktigt trött efter en hel dag med poolparyt?! Men bara du har roligt så är jag nöjd och regnet behövs verkligen här nere på jorden! Men jag har saknat dig mycket idag också, som alla andra dagar. Jag älskar dig så otroligt mycket min älskade underbara lilla kille! Du är en av de tre finaste killarna i världen! Givetvis är det dina bröder som är de andra två, för alla mina tre killar är de vackraste, finaste och mest underbara killar som finns och jag älskar er alla tre så mycket det går, ända till månen och tillbaka igen! Eller som Kristoffer ibland säger "Nä inte tillbaka, vi kraschar!" 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar