tisdag 26 april 2011

Lite bättre idag

I går kväll hade jag svårt att somna. Fick gå upp en stund och vänta för att göra ett nytt försök lite senare. Men då gick det bättre, fast kudden var blöt av alla tårar. Men när jag väl somnat så fick jag sova någorlunda bra i alla fall. Men idag har vi fått ett ont huvud och det är inte alls skönt!

Efter att vi gått upp och gjort oss i ordning så körde vi Alexander till flickvännen i Smedby och sen lämnade Lucas och Kristoffer av mig i stan. Idag skulle mina sulor vara klara så jag hämtade dom. Vad lustigt det kändes, men det kan nog bli bra bara fötterna får vänja sig. Jag känner faktiskt skillnad i ryggen redan nu och det hade jag verkligen inte räknat med! Men nu i början får jag bara ha dom lite i taget, en timme om dagen först för att sedan öka till två timmar och så vidare. Sen när jag har gått in dom ordentligt, vilket brukar ta fyra till sex veckor, ska jag gå tillbaka med dom och så ska de bygga på ännu mer. Och det ska vi göra i ett par omgångar, de det kommer ta ett tag innan de är helt färdiga! Passade även på att slinka in på Apoteket för att inhandla lite ny sollotion till ansiktet och en flaska fenuril. Gixade även present till en tjej på Kristoffers dagis som ska ha kalas på Leo´s på lördag. Sandleksaker önskade hon sig så det var ju lätt fixat! Sen var det bussen hem igen!

Och det är nu på hemvägen jag börjar känna av min skalle ordentligt. Har nog slarvat lite med vattnet idag och det i kombination med att jag inte sov så bra gör att min skalle bankar rejält nu. Tabletterna hjälper inte! Så när jag kom hem blev det lite lunch i magen och sen gick jag och la mig för att läsa. Men jag var för trött så jag somnade. När jag höll på att somna så ville Mr K också ligga och vila hos mig så vi somnade gott båda två. Fast jag sov inte så länge men Kristoffer sov nog närmare två timmar så jag kan nog vänta till nio ikväll med att stoppa honom i sängen! Efter att jag vaknat så ringde jag till min handläggare på Försäkringskassan. Och ringde. Och ringde. Efter en timmes ringande svarar äntligen människan. Så nu ska hon skicka intyget jag behöver till facket för att Försäkringskassan behöver det för att bestämma hur mycket pengar jag ska få! Struligt och snurrigt, men sånt är livet och nu är det gjort i alla fall. Väntar fortfarande på att bli kallad till min handläggare på AF, det har ju nu gått en månad sen jag var inne och anmälde mig. Men i det fallet klagar jag definitivt inte! Faktiskt skönt att hon ännu inte kontaktat mig, men det gör hon nog snart...Sen blir det säkert nån sketen åtgärd lagom till sommaren! Yippi! Eller kanske inte...

Med posten idag så fick jag erbjudande från Ellos. 25 % rabatt på hela ordern. Så jag gick in på hemsidan och kollade lite och jag hittade flera fina sommarklänningar som jag nu sitter och funderar på om jag "behöver" eller inte. Vill ha är i alla fall säkert och kanske räcker det med det, måste ju inte alltid behöva allt för att köpa. Fast det kanske vore bra om fallet var sådant i bland i alla fall!

Idag var det jag som lagade middag, kors i taket! Älgpasta med köttfärssås stod på menyn och det blev gott, precis som vanligt! Sen städade jag av köket, hängde en maskin tvätt och nu sitter jag här. Kristoffer tittar på Shrek, vilket är väldigt ovanligt. Har ju inte alls hänt de senaste dagarna... Men då får man ju i alla fall lyssna på lite bra musik emellanåt för de filmerna har faktiskt ganska bra musik! Kvällen för min det kommer att tillbringas i TV:soffan eller framför TV:n i sängen. Först ut är Plastikturisterna eller Äntligen hemma, har inte riktigt bestämt mig än, och sen blir det DH och så avslutar vi med Cougar Town. Kommer med andra ord att gå åt lite thé ikväll! Men sen får det bli sängen med förhoppning om ett lättare insomnande än igår. Och gärna lite bättre sömn också för annars kommer skallen vara ännu värre i morgon. Men får den lite bättre sömn så finns förhoppningar om att skallen är bättre i morgon, kommer troligtvis dock inte att vara bra. Kan sitta i ett par dagar när jag väl fått så ont som jag har nu, men jag är ju van. Och just nu är det dags att gå och fylla på med smärtstillande.

Älskade lilla fisen!
Idag har mammas känslor mått lite bättre än igår. Men mammas huvud är inte alls snällt idag!  När jag var i stan idag så hittade jag ett par jätte-fina stenhjärtan i olika färger som jag ska lägga vid din grav. Ett rött, ett turkost och ett svart. Men när jag var i leksaksaffärerna och såg alla sommarleksakerna så kunde jag se dig framför mig sittandes i sandlådan och leka med en hink och spade. Även detta är en sak som du aldrig hann med. Förra sommaren var du ju alldeles för liten för det och denna sommaren finns du inte längre kvar på jorden. Jag vet inte om de har några sandlådor i himlen, men jag tror nog det. Jag kommer på flera olika saker varje dag som du aldrig kommer att kunna göra och det gör så fruktansvärt ont i mammahjärtat! Åh, älskade lilla fisen! Jag älskar dig och jag saknar dig, av hela mitt hjärta och hela min själ. Jag är för alltid din mamma. Du är för evigt min son.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar