onsdag 25 maj 2011

Egentid med modell stor!

Även igår fick jag somna med rinnande tårar men sov ganska bra under natten. Lucas går ju oftast och lägger sig efter mig så han märker inget och jag har inte sagt något till honom heller. Vet inte riktigt varför, men jag tycker kanske att det inte spelar någon roll om han vet eller inte. Jag kommer ju inte att må bättre av att han vet, men han kanske kommer att må sämre... jag vet inte... Kristoffer vaknade klockan sju så då fick han komma och lägga sig och gosa lite. Jag behövde ju inte gå upp så tidigt idag för Alexander hade studiedag. Men Kristoffer ville inte somna om vilket jag ville, så han gick upp och tittade lite på barnprogrammen och så gick jag upp lite senare. Lucas lämnade på dagis idag så jag fick lite vila. Men jag var ju ändå tvungen att kolla så att han fick med sig det han skulle för de skulle på utflykt idag och Lucas har väl inte bästa kollen alltid på vad han ska ha med sig! Sen gick jag upp och gjorde mig i ordning. Alexander var redan uppe så han käkade lite frukost och gjorde sig i ordning han också. För idag skulle ju han och jag åka in till stan själva, lite egentid bara han och jag! Så vi tog bussen vid tio. När vi kom in till stan började vi på HM för vi skulle kolla om de hade jeansshortsen i rätt storlek (Modehuset hade ju inte rätt storlek) och det hade dom. Blev även tre par ankelstrumpor köpta till honom, vita... jättepraktiskt, jag vet, men det var det han ville ha! Sen svängde vi in på Stadium för att köpa ett par vattenflaskor för den senaste månaden har han glömt bort flera stycken efter träningar så de har tagit slut. Så idag inhandlades två stycken ganska så knallandes orangea så att han lättare ska se dom! Får se om det hjälper... Men han måste ju verkligen ha vattenflaska till träningen för vi har upptäckt att han är väldigt känslig för vätskebrist och blir ganska så dålig.

Sen gick vi till Lindex för jag skulle kolla lite kläder till den lille krabaten som kommer i morgon och hälsa på mig. Så om krabatens mamma läser detta så får du genast glömma bort det så att det blir en överraskning! Men jag tror nog att du redan listat ut att jag ville ge honom något! Fick i alla fall tag på ett fint sett, men det var inte helt lätt. Jag ville inte köpa kortärmat eller sommarkläder. Och så hade jag tänkt mig en storlek men bodyn jag till slut hittade hade flera missar i trycket i den storleken så jag fick ta en större storlek. Men han växer ju i det, hellre för stort än för litet! Efter det så gick vi och fördrev tiden lite tills vi kände oss tillräckligt hungriga för att gå till Kinan på stationen för deras goda lunchbuffé. Både Alexander och jag åt en hel del och det bästa var att Alexander gick som barn vilket innebar halva priset! Egentligen är barnpriserna tills man fyllt elva men han är ju över tolv! Men när jag skulle betala så frågade hon om det var en vuxen och ett barn och då hade man ju varit riktigt korkad om man sagt annat än ja! Sen såg vi bussen gå förbi och visste då att det var 30 minuter tills nästa skulle gå så då gick vi ner till Baronen och kollade lite. Jag köpte en morsdagspresent till mig själv från mina fina killar. The Body Shops bodybutter med kakao. Den luktar så himla gott och är för väldigt torr hud vilket passar perfekt till mig! Funderar lite på att köpa den med kokos lite längre fram för den luktar också väldigt gott och passar ju bra till sommaren!

Vi hade tur med vädret även om det blåste rejält. Första regnskuren kom när vi satt och åt och den andra när vi fördrev lite tid på Baronen. Så inget regn på oss idag! När vi klev på bussen så var Kristoffer och de andra från hans dagisavdelning med på den! Han blev väldigt förvånad över att se mig och Alexander! De hade ju som jag tidigare berättat varit på utflykt idag. De tog bussen till stan och gick till en lekplats vid Krusenstienska gården och sen var de även "inne" där och så var de i stadsparken och matade änderna med pannkakorna som de hade till lunch. Och som han berättade det så fick nog änderna mer pannkakor i sina små magar än vad han själv fick! Men han var överlycklig och hade haft jättekul. Så jag behöll honom när vi klev av bussen för det var ändå bara ca 20 minuter kvar tills han skulle hämtas.

När vi kom hem var Kristoffer hungrig, undra varför! Och han var väldigt bestämd på att han ville ha nudlar, så det fick han. Eftermiddagen i övrigt har inte haft något särskilt att erbjuda. Har inte haft nån ork riktigt, har varit väldigt trött. Mycket beror nog på att jag är nervös och orolig inför morgondagen då bäbisbesöket kommer. Jag vet ju att det kommer bli skitjobbigt, men jag vill verkligen träffa dom nu i alla fall. Det kommer ju inte att bli mindre jobbigt ju längre jag väntar, tvärt om har jag en känsla av. Och förhoppningsvis är det ju värst första gången, nästa gång går det förhoppningsvis bättre. Passade på att inhandla lite fika idag i stan. Jag skulle ju även köpt blommor var tanken. men det hoppade jag över. Jag kom på att jag lär behöva köpa nya till graven på fredag så jag väntar tills dess med blommorna till köksbordet också. Och den riktiga anledningen för att jag väntar tills fredag var helt enkelt lathet. Jag ville inte köpa blommorna innan vi gick och åt och efter orkade jag inte gå tillbaka till andra änden av stan igen!

Jag har tillbringat stor del av eftermiddagen här vid datorn, Alexander vid sin dator och i telefonen, talandes med en kompis. Kristoffer har tittat lite på film men mest lekt och busat! Så ikväll var han trött. Klockan sex höll han på att somna i min säng framför tv:n så då fixades han i ordning för natten och fick sin välling. Sen fick han titta en liten stund till innan han fick lägga sig. Idag blev det ingen "riktig" middag. Kristoffer åt ju nudlar vid halv tre så han hade ändå inte ätit något. Alexander och jag åt ju riktigt rejäl lunch i stan så vi kände inte för mat. Så det blev lite varma mackor och varma koppen i stället. Efter det städade jag av köket,  Lucas satte på en balja thé och nu sitter jag här igen! Väntar på att programmen ska börja på dumburken. Tidigare på onsdagar har ju Arga Snickaren varit klockan åtta men det var ju sista avsnittet förra veckan. Så idag är det "bara" Grey´s och Off the map som gäller. När jag skrivit klart här så blir det lite fika. Köpte biskvier i stan men de råkade bli lite lätt mosade på hemvägen, men de smakar ju likadant i alla fall!

Gulligaste minifisen!
Idag var mamma och store storebror inne i stan. Alexander behövde nya shorts och jag passade på att köpa en morsdagspresent till mig från mina killar. Tidigare idag kom jag att tänka på att jag i alla fall fick fira en morsdag tillsammans med dig! Jag köpte även lite kläder till den lilla killen som kommer och hälsar på mig i morgon. Men usch och fy vad jobbigt det var att gå och titta på alla fina barnkläder och veta att du aldrig kommer behöva några. När vi kom hem och jag visade Lucas vad jag hade köpt så frågade Kristoffer om kläderna var till dig! I morgon befarar jag att det blir riktigt jobbigt för mamma. Men jag vill så gärna träffa dom så jag hoppas att jag klarar av det. Den lille killen som kommer är han som fick ditt vackra namn som andranamn. Han föddes ju bara nio dagar innan du dog och lämnade mig kvar här. Min älskade unge, vad jag älskar dig!!! Och så saknar jag dig mer än vad som borde vara möjligt!!! Flera gånger om dagen, varje dag, hela tiden... äskar jag dig och saknar jag dig...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar