lördag 14 maj 2011

Klädhandling!

Denna dagen fick jag faktiskt lite sovmorgon! Helt ärligt vet jag inte vad klockan var när Kristoffer vaknade. Han kom in till oss och la sig men han låg inte kvar så länge utan gick upp, lekte och tittade på barnprogrammen. Klockan kvart i nio ville han dock inte vara själv längre, då tyckte han att det var dags för mig att liva upp. Och det hade han helt rätt i, för jag skulle med bussen in till stan vid tio. Så jag gick upp, fixade K:s välling, stoppade i en maskin tvätt, duschade, klädde på mig, fixade håret och åt frukost. Sen var det dags att gå ut till bussen. Jag skulle kolla på shorts till Kristoffer och jag hittade på H&M två par shorts, en t-shirt och ett två-pack linnen. Det ena paret shorts var röda och det andra paret var i blåa nyanser med dinosaurier på. T-shirten var blå med ögon och vassa tänder och passade väldigt bra till shortsen. Det ena linnen var också blått och det andra randigt i vitt, blått, rött och brunt och det passade kalas till båda shortsen! Himla bra! Hittade även ett par shorts till Alexander, men de blev icke godkända... Så jag funderar på varför jag överhuvudtaget köper till honom när han inte är med! Men nån gång kanske jag lyckas! Sen "råkade" jag hitta en fin kjol till mig. En vit och blåmönstrad lång historia som jag lätt kan hissa upp och ha som klänning också! För den var till och med nästan för lång även till mig som kjol! Nu var det ju dock inte kläder till mig som var tanken men jag resonerade som så här: Kommer jag i en kjol på H&M i storlek 42 (deras storlekar är ju inte precis kända för att vara stora...) så måste det vara ett säkert tecken på att kjolen ville följa med mig hem! Så det fick den göra! Fick även tag i ett par vita och ett par svarta leggings, modell kortare, också på H&M i storlek 42. Har kanske gått ner mer än jag trott, eller har det omfördelat sig.. För ett par veckor sedan köpte jag ju nya jeans. När jag två veckor senare köpte ett par lika dana fast annan färg så köpte jag en storlek mindre. Nu är även dom i största laget... Får kanske ta fram symaskinen snart och göra något åt den saken! Innan jag åkte hem så gick jag till blomaffären och köpte en fin bukett med blommor till köksbordet, småliljor i brun-orange färg.

Väl hemma så visar jag Mr K kläderna och han blir superglad och tycker att de är fina! Till skillnad från storebror då...Sen var det lunchdags och efter det hängde jag upp tvätten. Sen kom mina föräldrar på lite kaffe och så skulle pappas borrmaskin hjälpa oss att göra två hål i väggen så att vi kunde få upp den fina hyllan som Alexander gjort i slöjden. Vi har ju då benhårda betongväggar och har ingen lust att lägga ut massor av pengar på en maskin som ska klara av det när pappa har en superbra! Sen visade det sig att de skulle till Maxi och handla så då passade jag på att åka med dom dig och handla lite jag också. Behövde komplettera lite till morgondagen då vi får gäster och så behövde vi inhandla lite middagsmat. Idag blev det kycklingkebab. Köpte strimlad kyckling som var marinerad i sweet-chili, jättegott! Och så lite grönsaker och pitabröd. Enkelt och bra! Väl hemma igen så städade jag upp lite och tog ett varv med dammsugaren så nu är det ganska rent i alla fall.

Nån har parkerat en godispåse jämte mig... dålig stil...fast det var visst jag själv som ställde den där! Lucas duschar och badar Kristoffer och han kommer nog att få åka i säng ganska tidigt idag för han har inte sovit något under dagen. Alexander sitter som vanligt inne på sitt rum vid datorn. Ska strax gå och se om han har plockat i ordning på sitt skrivbord som jag sa till honom att göra för ett bra tag sen. Skulle dock inte tro att det hänt allt för mycket där dock! Ikväll ska jag nog faktiskt titta på melodifestivalen! Förra året brydde jag mig inte om det för då var ju inte ens Sverige med! Men i år tog de, eller han, sig ju visst vidare så då tänkte jag nog sitta och slöglo lite. Men sen om man orkar se hela är ju inte säkert! Nu kom Mr K upp ur badet så nu ska jag strax gå och smörja in honom.

Hej min fisnos!
Idag har mamma varit i stan och köpt lite shorts och annat till din lilla storebror. Denna sommaren skulle du säkerligen ha kunnat ha de jättefina blå-brun-rutiga shortsen som Kristoffer hade när han var liten. Men det kommer du ju inta att kunna ha! Måna såna tankar finns hos mamma, alla fina kläder som jag längtade efter att du skulle kunna ha. Särskilt tröjorna pappa köpte till dig som du inte ens hann ha på dig en endaste gång! De ligger fortfarande i din garderob. Vet inte riktigt när jag ska klara av att tömma den. Nästan varje gång jag ska ta fram kläder till Kristoffer (han har ju sin garderob jämte din) öppnar jag din garderobsdörr och känner lite på dina kläder... Åh min älskade lilla fisnos, tänk om jag bara fick hålla dig en endaste gång till...då skulle jag aldrig någonsin låta dig gå... Jag älskar dig och jag saknar dig något så otroligt mycket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar